Payment

 

Kredietkaart

 

Kies uw wijze van betaling op de pagina "Informatie over betalen" tijdens het afrekenen. types betalingswijze:

 

- Betaling per creditcard Visa of Mastercard

 

- Betaling via Paypal

 

 

 

 

Om credit card betalingen hebben wij de volgende informatie nodig te maken:

 

1. Aantal credit card

 

2. verificatienummer (aan de achterkant van de kaart, dit getal drie cijfers en wordt voorafgegaan door de zestien cijferig kaartnummer)

 

3. De vervaldatum van uw kaart

 

Het bedrag zal worden gereserveerd op uw kaart rekening zal niet direct in rekening worden gebracht. De heffing zal alleen worden gedaan wanneer de bestelling wordt verzonden.

 

Merk op dat wanneer u de gegevens van uw credit card op onze bestelling masker hebt ingevoerd, wordt u automatisch verbinding maakt met de server CompuTop. transmissie en authenticatie van gegevens wordt uitgevoerd in een versleutelde onder de SSL (secure transmissieproces klantgegevens en credit card bij de aankoop). Uw gegevens op dit proces zal alleen niet opgeslagen worden doorgegeven.

 

PayPal

 

Het bedrag van de factuur wordt betaald door middel van online betalingsdienst PayPal. U moet een geldige PayPal-account te hebben. Voor meer informatie over hoe om te betalen via PayPal, klik dan hier.

 

 

 

 

Is de online betaling veilig?

 

Maak uw aankopen veilig in onze online shop met de garantie van maximale veiligheid! Onze online winkel zet al zijn aandacht op de veiligheid vraagstukken in verband met online betalingen. Uw bankgegevens worden verzonden naar onze server in gecodeerde vorm als SSL (Secure Socket Layer) en overgebracht in een volledig beveiligde omgeving aan onze bank CIC. In geen geval worden ze bewaard.