Express Delivery

 

Onze zendingen kan wereldwijd worden gemaakt door DHL.

 

Elke bestelling kan tussen 1-3 werkdagen te verwerken, hoewel in de meeste gevallen alleen maar een dag om uw bestelling te verwerken. Deze periode is onafhankelijk van het indienen periode, dus als je wilt om een idee van het moment van levering te krijgen, overweeg dan de onderstaande uitspraken:

 

Verwerkingstijd + Levertijd = Tijd Delivery

 

Levertijd: 7-20 naar elke bestemming in de wereld dagen.

 

Zodra uw bestelling is verzonden, moet u bericht per e-mail. Bestellingen verzonden zal worden voorzien van een tracking code indien gewenst. In sommige gevallen kunnen er onverwachte vertragingen. Als een langdurige vertraging in de verwerking van uw bestelling wordt gegeven, krijgt u bericht via e-mail of per telefoon.

 

Houd er rekening mee dat zowel uw bestelling als alle informatie in uw bestelling niet na kan worden gewijzigd te blijven sturen het pakket. We begrijpen dat je soms wilt wijzigen of uw bestelling te annuleren, maar zorg ervoor om het te doen op tijd, alsjeblieft.

 

Kan ik mijn bestelling volgen?

 

Ja, alle bestellingen kunt u controleren via de link in uw e-mail Shipping. U kunt ook e-mails informeren updaten uw provider de status van uw bestelling tijdens het transport.

 

 

 

 

DHL: de internationale koeriersdienst; wereldwijde expeditie door de lucht, zee, land en per spoor; oplossingen voor magazijnen, van verpakking tot reparaties en opslag; mail delivery service wereldwijd en andere logistieke diensten zoals: met alles wat we doen in DHL, helpen wij verbinden mensen en hun kwaliteit van leven te verbeteren.

 

Met haar wereldwijde aanwezigheid in meer dan 220 landen en regio's wereldwijd, DHL is de meest internationale bedrijf in de wereld en kan oplossingen voor een bijna oneindig aantal logistieke behoeften.

 

DHL is een onderdeel van de toonaangevende post- en logistieke groep in de wereld, Deutsche Post DHL, dat drie afdelingen heeft: DHL Express, DHL Global Forwarding, Freight en DHL Supply Chain.